top of page

SEÇİL YURTSEVEN

ÇİFTÇİ EXPRESS KURUCUSU

ÇİFTÇİ EXPRESS KURUCUSU SEÇİL YURTSEVEN: “SEKTÖRE AYAK UYDURUN ÇİFTÇİLER MUTLULAR”

Çiftlik Zirvesi, Agro TV ve TÜSEDAD iş ortaklığı ile BOUNTARIM danışmanlığında ve Webagron etkinlik partnerliğinde Boğaziçi Üniversite’sinde gerçekleşti. Zirvede süt sektöründeki güncel gelişmeler, sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Zirvenin öne çıkan başlıkları; sürdürülebilirlik ve planlı üretim oldu. Agro TV’nin düzenleyici basın kurumu olarak yer aldığı zirve, Agro TV ekranlarında ve sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlandı. Zirveye; sektörün öncü isimleri, basın mensupları, akademisyenler ve STK üyeleri yoğun katılım gösterdi.

Çiftlik Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan Çiftçi Express Kurucusu Seçil Yurtseven ise genç nesillerin tarıma olan bakış açısını değerlendirdi. Yurtseven, “Sürekli çiftlikteyim ve genç nesille iç içeyim.
Dijitalleşme ile genç nesillerin çiftliğe bakış açısı değişmiş olabilir. Çiftlik ciddi bir kumar ne olacağını önceden göremiyorsun. Hayvancılıkta hayatının büyük kısmını hayvanlar ve hayvanlar için geçiriyorsun sektöre ayak uyduran çiftçiler şu an mutlular.” dedi.

22 ARALIK 2022 | 1.ÇİFTLİK ZİRVESİ

1.ÇİFTLİK ZİRVESİ'NDEN KARELER

bottom of page