top of page

BEKİR TÜRKMEN

ÇELİKEL TARIM MAKİNELERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ÇELİKEL TARIM MAKİNELERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI BEKİR TÜRKMEN: "HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEKTE YANLIŞ ARTIK AVRUPA HAYRANLIĞINI BIRAKALIM"

Çiftlik Zirvesi, Agro TV ve TÜSEDAD iş ortaklığı ile BOUNTARIM danışmanlığında ve Webagron etkinlik partnerliğinde Boğaziçi Üniversite’sinde gerçekleşti. Zirvede süt sektöründeki güncel gelişmeler, sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Zirvenin öne çıkan başlıkları; sürdürülebilirlik ve planlı üretim oldu. Agro TV’nin düzenleyici basın kurumu olarak yer aldığı zirve, Agro TV ekranlarında ve sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlandı. Zirveye; sektörün öncü isimleri, basın mensupları, akademisyenler ve STK üyeleri yoğun katılım gösterdi.

“Çiftliklerde Verimli Üretim İçin Çözümler ve Yenilikler” isimli dördüncü panel AGRO TV Ankara Temsilcisi Galip Umut Özdil moderatörlüğünde masaya yatırıldı.

Çelikel Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Türkmen: Tarım ve hayvancılık stratejik bir sektör dünyada hiçbir şeye ihtiyacınız olmayabilir ama gıdayı tüketmek zorundasınız. Pandemi ile şunu gözlemledik üretim olmazsa insanlar doymayacak, devletin destekleme ile ilgili sözleri var ama her şeyi devletten beklemekte yanlış oluyor. Hayvanlarımız bir sıkıntı çektiğinde biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bizim bugün yerli sanayicilerimiz yerli üreticilerimiz olmasa işletmelerin maliyetleri daha da yukarı çıkacak artık Avrupa hayranlığını bırakalım.

22 ARALIK 2022 | 1.ÇİFTLİK ZİRVESİ

1.ÇİFTLİK ZİRVESİ'NDEN KARELER

bottom of page